GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
GEBRUIK ALS Naam* STEEDS EEN AFKORTING OF ALIAS aub
(*Wij publiceren of verwerken geen persoonsgegevens om redenen van discretie - help ons een handje)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
117 berichten.
L en D heeft geschreven op augustus 3, 2019 om 5:00 pm
vorige zaterdag voor het eerst kennis gemaakt met Shivaz...een openbaring! zalige momenten beleefd met Y en N. Zeer toffe sfeer, direct goed opgenomen in de groep habituées. Felt like home! Knus, kleinschalig en vooral real !
Bjorn & Melissa heeft geschreven op augustus 3, 2019 om 11:20 am
Na een tijdje geleden en eens wat andere clubs gedaan te hebben , toch weer naar de Shivaz . Geen enkele club kan tippen aan de rustige warme huiselijke sfeer . Het voelt echt als thuis komen daar . De ongelooflijke gastvrijheid die Morris en Chrisje geven en uitstralen vind je nergens . Bovendien word je daar als volslanke vrouw niet bekeken , en daar hoor je er wel bij . Voor ons is het duidelijk , daar waar het bij ons allemaal begonnen is destijds , daar blijven we het liefst terug komen . Doe zo verder Morris en Chrisje
P & K heeft geschreven op augustus 2, 2019 om 8:44 am
Gisteren opnieuw naar onze favourite club geweest. De sfeer wordt gecreeerd door de topuitbaters, en vooral door de sereniteit waarbij we andere koppels leren kennen. Prachtige mensen die op een rustige manier intimiteit opbouwen. Vooral bedankt aan het koppel uit Kortrijk. ?
Marc en suzu heeft geschreven op augustus 1, 2019 om 5:45 am
Donderdag nog eens naar Shivaz geweest, wat een relaxte sfeer, jazzy omgeving, leuke mensen en vooral topuitbaters. Wij komen zeker terug, is steeds een feest bij jullie ???
Fabienne en Rudi heeft geschreven op juli 29, 2019 om 3:40 am
Zaterdag voor 1 ste x naar daar geweest ! Heel relaxed en leuke mensen ontmoet , uitbaters ook zeer vriendelijk Binnenkort gaan we nog eens...
Cleo patra heeft geschreven op juli 28, 2019 om 9:38 am
Terug gisteren een spetterende avond beleefd,vol mooie en lieve mensen om ons heen. De sfeer is er gemoedelijk en aangenaam. Wie er noch nooit is geweest...Zekers een aanrader. Gezellig interieur-aangename eigenaars,je voelt je onmiddellijk thuis. AVEC PLAISIR.
Victor heeft geschreven op juli 19, 2019 om 10:29 am
Onlangs weer een fijne avond gehad in Shivaz. Deze plaats blijft uniek in de lage landen: leuke en ongedwongen sfeer, altijd fijne ontvangst door de uitbaters, en vooral, veel gelijkgestemde koppels, geen opdringerige mannen en respect voor elkaar. De muziek is fijn, je kan praten met andere koppels bij een glaasje, om vanaf 22u elkaar te ontdekken. We hebben hier al menig mooie momenten beleefd en er volgen er zeker nog vele.
n&s heeft geschreven op maart 24, 2019 om 10:28 pm
zaterdag voor de eerste keer langs geweest .zeer warm ontvangst en vriendelijke uitbaters en lieve mensen ontmoet uit ardooie .wij komen zeker nog eens langs xxx?
MaLi heeft geschreven op maart 10, 2019 om 2:02 pm
Wij waren er ook, en we kunnen alleen bevestigen! We kijken al uit naar de volgende keer!
Joseph Cocquart heeft geschreven op maart 10, 2019 om 12:08 am
Heerlijk ongedwongen sfeer en leuke mensen. We komen zeker nog een keer terug!!
C&J heeft geschreven op maart 8, 2019 om 10:41 am
Gisteren voor het eerst Shivaz bezocht. De verhalen en beoordelingen bleken waar te zijn ? Heel mooie locatie, heel ongedwongen sfeer, heel gemoedelijk allemaal, maar toch op momenten heel erotisch! En zoals hier al meermaals verteld werd: heel sympathieke uitbaters. We zijn blij dat we deze plek leerden kennen en gaan zeker nog vaak terug komen.
M & L heeft geschreven op februari 22, 2019 om 7:01 pm
Al 2x naar Shivaz geweest. In een woord: geweldig! De eerste keer kennis gemaakt met tof koppel uit Oostkamp. Heerlijke mensen en leuke ervaring gehad ‘boven’. Ons zie je zeker terug !
sas heeft geschreven op februari 18, 2019 om 11:37 am
Zalige club met fantastische uitbaters ! Echt hele lieve mensen die het hun gasten erg naar hun zin maken . Je bent er direct op uw gemak door het super onthaal , de zachte muziek en de leuke koppels die er komen . Zeker de leukste club waar wij ooit zijn geweest. Op zoek naar een leuke en lekker ontspannende avond ? Shivaz is the place to be !!!!
Evelyn en john heeft geschreven op november 10, 2018 om 10:26 am
Gisteren voor de 1ste keer naartoe geweest. Zalige club met hele lieve mensen die het uitbaten. Je bent er direct op uw gemak door de zachte muziek en het goede onthaal. Zeker een aan te raden club. Bedankt voor de leuke en ontspannen avond.
msl heeft geschreven op oktober 27, 2018 om 7:12 pm
Ben als singel dame nog nooit zo rustig en zalig kunnen uitgaan , altijd zeer leuke avonden , met super lieve uitbaters .
T&E heeft geschreven op augustus 6, 2018 om 5:15 pm
Donderdagavond voor de eerste keer naar een 'parenclub' geweest... de rit richting Gent was zenuwslopend, niet wetende wat er allemaal te wachten staat, maar eenmaal aangekomen was dit snel weg! Al snel bleek ook dat we belange niet het enige (jonge) koppel waren voor wie dit alles nieuw was. De relaxte muziek én ongedwongen, sexy sfeer zorgden er dan ook voor dat we een top avond hebben beleefd... we komen hier zeker nog terug!
Liesbeth heeft geschreven op juli 16, 2018 om 7:34 pm
12 juli Shivaz bezocht. Wat een heerlijke avond. Zo één om van te dromen. Één waarvan je een boost krijgt. We vroegen het koppel waarmee we de avond deelden niet om hun naam, we praatten bijna helemaal niet eigenlijk. Aan de man en vrouw met de mooie tattoos: jullie waren super! Misschien komen we 9 augustus terug xx
I en j heeft geschreven op juni 20, 2018 om 11:51 am
Zaterdag 16 juni shivaz voor de 4e maal bezocht. Het zag er naar uit een rustige avond te worden maar niks was minder waar!!! Geweldige avond! De sfeer is er altijd goed. Tot binnenkort.
Johan heeft geschreven op juni 18, 2018 om 9:03 am
Zaterdag 16 juni, eindelijk de stap gezet om Shivaz te ontdekken. En iets heel nieuws en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn echtgenote samen met een andere dame zien "spelen" was een hele openbaring...
S&N heeft geschreven op juni 14, 2018 om 11:44 am
We werden zeer aangenaam verrast en ontvangen door de gastheer en gastvrouw. We namen plaats aan de bar en hebben wat kennis gemaakt met hen...na onze leuke babbel hebben we ons met zijn tweetjes afgezonderd en hebben we elkaar een heerlijke geile massage gegeven. Eindelijk nog eens voluit kunnen genieten wat thuis soms wel wat moeilijker is...begrijpelijk denk ik met 4 kinderen....Soit, we hebben niettegenstaande dat we er, ondertussen, alleen waren toch heel erg van genoten. Vooral ook van het ietwat speciale maar toch wel mooie en warme interieur en kunst, alles zó netjes proper en fijn en wat een mooi klinkende muziek...we werden zelfs even privé uitgenodigd om naar de prachtige klanken te komen luisteren....dank aan jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en wees maar zeker....ons zie je nog zeker een keer passeren...tot in’t kort S&N

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent • +32 (0) 495 44 23 97 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement