GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.212.239.56 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
139 berichten.
W&D uit Gent | happy couple schreef op december 13, 2015 om 5:44 pm:
Afgelopen vrijdag voor de eerste keer bij jullie geweest. We hadden afgesproken met een ander koppel en dat was al een meevaller. Op het einde van de avond nog gespeeld met 4 koppels samen.. zeer opwindend! We komen zeker terug! De aanwezige single mannen waren ook zeer gemanierd, dus waren zeker niet storend voor ons. Benieuwd naar de koppelavonden!
| S en N uit Antwerp | Jong koppeltje uit antwerpen schreef op december 5, 2015 om 6:04 pm:
Hoi, Eerste keer in Shivaz,eerste keer een parenclub en twas ineens voor herhaling vatbaar. Leuke locatie,goed ontvangst. We hadden wat schrik maar hebben het toch gedaan. Na een saunake wat gedronken en gelijk een bed uitgekozen om van elkaar wat te genieten. Na enige tijd is een jong koppeltje bij ons gekropen en heeft zij een leuke tijd beleefd. Er was weinig volk vrijdag maar voor onze eerste keer was het ideaal.
W & S uit Antwerpen | fan van deze plek schreef op november 30, 2015 om 11:23 pm:
Deze zaterdag een heel fijne, spannende avond doorgebracht in Shivaz. We kwamen zonder verwachtingen, maar wat een heerlijke ontdekking. Aan G & K (of is het met een C?) uit M: jullie hebben van onze allereerste ervaring een lekkere en fijne ervaring gemaakt. We hebben genoten ondanks onze onwennigheid. We komen in januari zeker terug. Als jullie zin hebben, laat maar weten wanneer jullie nog eens een zaterdag gaan.
Mario peggy uit | Gent | Genieters schreef op november 27, 2015 om 4:47 pm:
Tijdje terug hebben we onze eerste stap gezet hier ,leuke mensen alsook een leuk koppel leren kennen. Mooie zaak en lieve uitbaters Een aanrader
| Koppelrnf uit Denderleeuw | Go with the flow schreef op november 23, 2015 om 10:19 am:
Ons eerste bezoek op zaterdag 21/11 was meteen een schot in de roos. Hele fijne sfeer en leuke tijd beleefd!! Tijd vloog voorbij.
Marc & Kristel uit Antwerp | Beginnend swingerskoppel schreef op november 12, 2015 om 10:35 pm:
Zaterdag 07/11 voor de eerste maal in Shivaz, super-leuke ervaring gehad, veel te zien, leuke gastheer en -dame. Gezellige sfeer. Alleen misschien een beetje tรฉ druk... Is een ander moment minder druk???
Paul & Kat uit Leuven | Lekker koppel schreef op november 11, 2015 om 2:08 pm:
Met een fijne portie spanning toegekomen om uiteindelijk een lekkere opwindende zondag te belevenโ€ฆ genieten van en met elkaar , we komen zeker terug! xxx
Genieters uit Gent | Genieten schreef op november 9, 2015 om 7:57 pm:
Zaterdag de eerste stappen gezet hier en is zeker een aanrader
tryout uit Brussels, belgie | open minded, enjoying life schreef op oktober 31, 2015 om 8:03 pm:
Er is echt een super gezellige en ontspannen sfeer. Zeker een aanrader.
annick & filip uit brugge | koppel soft pr schreef op oktober 7, 2015 om 10:01 pm:
hallo ,vorige zaterdagavond weer hele leuke avond beleefd bij onze favoriete club,wij waren koppel met lingerie van Cap d agde ,wij zoeken contact te vinden met koppeltje die ook voor de eerste keer er was een kale man en vrouwtje met carre wit haar beiden tatoo's mischien eens afspreken in de shivaz ?
Wife Sharing Couple uit Ghent | Wife sharing couple schreef op oktober 3, 2015 om 1:24 pm:
Gisteren 2 nov eerste kennismaking met deze te gekke keet. Uiterst vriendelijk onthaal door de uitbater en zijn charmante echtgenote. Geen oorverdovend lawaai, maar aangename muziek. Vrouwtje zich volledig kunnen laten gaan met 6 mannen en de vriend des huizes ( die ons steeds mag contacteren ) . Een uiterst aangenaam kader. Juist de matrassen beetje zwakjes voor het betere werk, voor de rest enkel +++
N&E uit World | Plukker van de dag schreef op september 28, 2015 om 6:54 pm:
Prachtige middag gehad gisteren ,wijn zijn geen echte swingers maar kijken en bekeken worden is fijn en is prachtig in dit kader met de perfecte gastheer Morris, nog bedankt voor de uitnodiging waar we graag op in gaan bij gelegenheid .
A&W uit antwerpen | Hedonisten schreef op september 20, 2015 om 1:51 pm:
Gisteren op uitnodiging voor de eerste maal naar Shivaz, wat een ontdekking! Het ontvangst, de locatie, de uitermate charmante eigenaars, de sfeer, de muziek,... Gewoon alles is TOP! Mooie mensen, actie, dank aan C & K voor de uitnodiging en de superavond!Wij gaan zeker nog vele malen komen!
N&E uit Belgium| Nieuwschierig naar meer koppel schreef op september 14, 2015 om 7:55 pm:
Wij gaan weldra voor eerste keer naar shivaz, allemaal spannend natuurlijk doch N vraagt zich af wat aan te doen, en welk schoeisel ?
Miguel en Giselle uit Antwerpen | Koppel van zuid Europa schreef op september 6, 2015 om 10:10 am:
gisteren voor het eerst naar Shivaz...een echte mooi Club, heel mooi decoratie,mooi volk wij komen zeker terug. Kusjes Morris en Christel.
Sarah uit Antwerpen | bediende schreef op augustus 14, 2015 om 10:18 am:
Gisteren voor het eerste keer op koppeltjes avond... heerlijk gespeeld en op't eind v d avond heerlijk en lang geneukt geweest door een groot gebouwde man (en mijn man met zijn vrouw...) lekker! we komen zeker terug!
j&s uit belgie | young couple schreef op februari 9, 2015 om 2:51 pm:
Zondag voor de eerste keer geweest super goed meegevallen.. merci aan de gastheer en gastvrouw. Merci aan T&F, Merci aux couples de la nord du France aussi.. We had a nice time.^^ tot nog eens....
wij2 uit Hulst | sexykoppel schreef op februari 1, 2015 om 6:11 pm:
Gisteren weer een heerlijke avond gehad. Super leuke uitbaters die er alles aan doen om het iedereen naar hun zin te maken . Deze avond ook een leuk koppel leren kennen waar we gezellige avond mee hebben gehad. Wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen als ze voor de tweede keer gaan . groetjes van ons
sleeuwaegen luc en adele uit grimbergen | WIJ ZIJN KOPPEL EN LEVENSGENIETERS schreef op januari 7, 2015 om 12:41 pm:
Hallo zijn vorige zaterdag 03/01/2015 voor eerste maal geweest en wisten niet goed wat te verwachten , hebben ervaring in clubs maar zochten eens iets wat anders. Wel dit concept is ons super meegevallen. Super fijne bazen en leuke ontvangst . Leuk koppel ontmoet boven , hebben geen naam maar vonden t gezeliig en weten juist dat de dame de dag erna ging shoppen met de dochter . zo WIJ KIJKEN UIT NAAR ONS VOLGEND BEZOEK WIJ ZIJN KOPPEL EN LEVENSGENIETERS MAAR TROUW ALS KOPPEL BUITEN DE CLUBS
Peter uit Nederland | Bi-man met ervaring schreef op december 5, 2014 om 10:32 am:
Hallo maandag wil ik voor het eerst naar deze sauna gaan zijn er stellen die mij hierin willen begeleiden ik ben een verzorgde bi-man van 45 jr

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent โ€ข +32 (0)485 300 494 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement