GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
GEBRUIK ALS Naam* STEEDS EEN AFKORTING OF ALIAS aub
(*Wij publiceren of verwerken geen persoonsgegevens om redenen van discretie - help ons een handje)
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
88 berichten.
Joseph Cocquart heeft geschreven op maart 10, 2019 om 12:08 am:
Heerlijk ongedwongen sfeer en leuke mensen. We komen zeker nog een keer terug!!
C&J heeft geschreven op maart 8, 2019 om 10:41 am:
Gisteren voor het eerst Shivaz bezocht. De verhalen en beoordelingen bleken waar te zijn 😄 Heel mooie locatie, heel ongedwongen sfeer, heel gemoedelijk allemaal, maar toch op momenten heel erotisch! En zoals hier al meermaals verteld werd: heel sympathieke uitbaters. We zijn blij dat we deze plek leerden kennen en gaan zeker nog vaak terug komen.
M & L heeft geschreven op februari 22, 2019 om 7:01 pm:
Al 2x naar Shivaz geweest. In een woord: geweldig! De eerste keer kennis gemaakt met tof koppel uit Oostkamp. Heerlijke mensen en leuke ervaring gehad ‘boven’. Ons zie je zeker terug !
sas heeft geschreven op februari 18, 2019 om 11:37 am:
Zalige club met fantastische uitbaters ! Echt hele lieve mensen die het hun gasten erg naar hun zin maken . Je bent er direct op uw gemak door het super onthaal , de zachte muziek en de leuke koppels die er komen . Zeker de leukste club waar wij ooit zijn geweest. Op zoek naar een leuke en lekker ontspannende avond ? Shivaz is the place to be !!!!
Evelyn en john heeft geschreven op november 10, 2018 om 10:26 am:
Gisteren voor de 1ste keer naartoe geweest. Zalige club met hele lieve mensen die het uitbaten. Je bent er direct op uw gemak door de zachte muziek en het goede onthaal. Zeker een aan te raden club. Bedankt voor de leuke en ontspannen avond.
msl heeft geschreven op oktober 27, 2018 om 7:12 pm:
Ben als singel dame nog nooit zo rustig en zalig kunnen uitgaan , altijd zeer leuke avonden , met super lieve uitbaters .
T&E heeft geschreven op augustus 6, 2018 om 5:15 pm:
Donderdagavond voor de eerste keer naar een 'parenclub' geweest... de rit richting Gent was zenuwslopend, niet wetende wat er allemaal te wachten staat, maar eenmaal aangekomen was dit snel weg! Al snel bleek ook dat we belange niet het enige (jonge) koppel waren voor wie dit alles nieuw was. De relaxte muziek én ongedwongen, sexy sfeer zorgden er dan ook voor dat we een top avond hebben beleefd... we komen hier zeker nog terug!
Liesbeth heeft geschreven op juli 16, 2018 om 7:34 pm:
12 juli Shivaz bezocht. Wat een heerlijke avond. Zo één om van te dromen. Één waarvan je een boost krijgt. We vroegen het koppel waarmee we de avond deelden niet om hun naam, we praatten bijna helemaal niet eigenlijk. Aan de man en vrouw met de mooie tattoos: jullie waren super! Misschien komen we 9 augustus terug xx
I en j heeft geschreven op juni 20, 2018 om 11:51 am:
Zaterdag 16 juni shivaz voor de 4e maal bezocht. Het zag er naar uit een rustige avond te worden maar niks was minder waar!!! Geweldige avond! De sfeer is er altijd goed. Tot binnenkort.
Johan heeft geschreven op juni 18, 2018 om 9:03 am:
Zaterdag 16 juni, eindelijk de stap gezet om Shivaz te ontdekken. En iets heel nieuws en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn echtgenote samen met een andere dame zien "spelen" was een hele openbaring...
S&N heeft geschreven op juni 14, 2018 om 11:44 am:
We werden zeer aangenaam verrast en ontvangen door de gastheer en gastvrouw. We namen plaats aan de bar en hebben wat kennis gemaakt met hen...na onze leuke babbel hebben we ons met zijn tweetjes afgezonderd en hebben we elkaar een heerlijke geile massage gegeven. Eindelijk nog eens voluit kunnen genieten wat thuis soms wel wat moeilijker is...begrijpelijk denk ik met 4 kinderen....Soit, we hebben niettegenstaande dat we er, ondertussen, alleen waren toch heel erg van genoten. Vooral ook van het ietwat speciale maar toch wel mooie en warme interieur en kunst, alles zó netjes proper en fijn en wat een mooi klinkende muziek...we werden zelfs even privé uitgenodigd om naar de prachtige klanken te komen luisteren....dank aan jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en wees maar zeker....ons zie je nog zeker een keer passeren...tot in’t kort S&N
B&W heeft geschreven op juni 11, 2018 om 10:14 am:
Zaterdag 9juni eerste keer Shivaz en super goed meegevallen. Eerst wat zenuwachtig maar na mn vrouw eens te masseren en erna op ontdekking te gaan op de bovenverdieping geen zenuwen meer en rustig kunnen genieten van de avond. Zeer proper en stijlvol ingericht. Wij komen zeker terug.
A und G heeft geschreven op juni 2, 2018 om 1:40 pm:
Heel zenuwachtig in het begin, maar al vlug bleek dat daar absoluut geen reden voor was. De uitbaters zijn heel nice en stellen u onmiddelijk op u gemak. De ambiance kwam waarschijnlijk eerder na 22 uur, we moesten spijtig genoeg vroeger weg omdat we nog een lange reis naar voor ons hadden. Waardoor wij als groentje onzeker het initiatief namen de saunieren. Dank aan het koppel die ons het voorbeeld gaf. We komen met zekerheid terug in een voor ons heel onspannende en Zen club
L&K heeft geschreven op mei 25, 2018 om 6:00 am:
Veel over gepraat.... veel overwogen nooit de stap durven zetten.... maar uiteindelijk gisteren voor het eerst shivaz club bezocht.... met een bang hartje naar binnen gegaan... maar als snel bleek dat we ons niet hoefden te schamen.... iedereen is daar voor herzelfde verhaaltje.... werden al heel snel op ons gemak gesteld door de eigenaars... zo een tof koppel! Desondanks het feit dat ik een beetje molliger ben werd er niet op mij neergekeken... wij hebben een spannende avond beleefd in een huiselijke sfeer en een heel net etablissement.... dank je shivaz voor deze mooie ervaring.... ons zie je zeker terug.... K&L
Stel Nederland heeft geschreven op mei 20, 2018 om 10:44 pm:
Zaterdag voor het eerst een club bezocht en dit was Shivaz. Wat een leuke en gemoedelijke club. Spannende sfeer en daarnaast zoals heel veel mensen benoemen hier in het gastenboek, heel aardige uitbaters en een leuke ongedwongen sfeer. Helaas was het door het pinksterweekend niet erg druk maar evengoed een super geile en gezellige avond gehad. Hopelijk tot ziens.
M en S heeft geschreven op mei 2, 2018 om 12:39 pm:
Maandag nog eens naar Shivaz geweest. Wat een klassezaak, jazzy style, geen opdringerige mensen, iedereen netjes en met de goede spirit. Uitbaters weten precies wat te doen om iedereen in een losse sfeer te krijgen en te houden. Wij komen zeker terug.... M en S
A&H heeft geschreven op april 22, 2018 om 1:21 pm:
Gisterenavond voor de eerste keer naar deze club geweest. Door het zeer mooi en uitzonderlijk goed weer was het er rustig. Maar dat stoorde ons niet. We werden onmiddellijk op ons gemak gesteld door de zeer sympathieke uitbaters. Zeer leuke koppels gezien en de club is top, zeer gezellig, zeer proper en mooi ingericht. Wij gaan zeker en vast nog eens terug. Tot later.
K&S heeft geschreven op maart 17, 2018 om 6:56 pm:
We hebben afgelopen donderdag Shivaz voor de eerste keer bezocht. Ondanks dat we wat schuchter binnen gingen, kwam er na tien uur een heel vlotte, open sfeer. Super tijd beleefd met enkele koppels van onze leeftijd (30-35) geen opdringerigheid en zeker voor herhaling vatbaar! Wordt vervolgd!
S&P heeft geschreven op maart 16, 2018 om 9:01 am:
Gisteren eerste keer bezocht met ons 2. We gingen om zelf wat te ontdekken en gaan zeker terugkomen!! Aangename rustige sfeer om te beginnen en geen opdringere toestanden. Tx
Patrick & Brigitte heeft geschreven op februari 24, 2018 om 3:52 am:
Top uitbaters en zeer gemoedelijke sfeer . Verscheidene lieve en toffe mensen leren kennen. Thanks voor de reuze nacht.

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent • +32 (0)485 300 494 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement