Concept

Concept Ero Sauna Shivaz

Shivaz Gent is focused op koppels

Shivaz is een heel aparte sauna die binnen een ontspannen en zinprikkelend artistiek kader de mogelijkheid biedt aan koppels (vanaf 21 jaar) om in een sterk erotische & veilige omgeving van mekaar te genieten.

Aktieve koppels komen er graag van elkaar genieten terwijl anderen toekijken. U bepaalt zelf de grenzen en wij waken over uw comfort en veiligheid.

  • In overeenstemming met de ‘Covid19‘ veiligheidsvoorschriften zullen wij bij het aantal bezoekers moeten beperken – reserveren via mail of telefoon 0495/44-23-97 is verplicht en bij bezoek dient u uw contactgegevens achter te laten (deze worden vernietigd na 14dagen).
  • De club is ruim genoeg om min.1,5m afstand tussen de verschillende ligplaatsen te  voorzien en er wordt nu extra geventileerd via het hoge plafond. De Finse sauna en andere inrichting wordt grondig ontsmet. Aan de bar kan men voorlopig niet meer zitten en mondmaskers zijn bij wet verplicht wanneer de afstand van 1,5m met andere bezoekers niet kan worden gevrijwaard (uitgezonderd met uw eigen partner of één van de personen uit uw persoonlijke bubbel). Indien U ziek bent of koorts heeft zal U de toegang worden geweigerd. Wij rekenen verder op uw verantwoordelijk gedrag in deze moeilijke tijd.
  •  

 

Erotic Sauna Shivaz opende juni 2011 in Belgie zijn deuren en heeft ondertussen een stevige reputatie in binnen en buitenland, waarbij het welbehagen van ‘koppels’ centraal staat en men niet wordt gestoord door soms te opdringeringe singels.

“Singels worden enkel op vrijdag en zondag in beperkte mate toegelaten; op uitnodiging van een koppel. Donderdagen, Zaterdagen en Maandagen zijn strikt couples only!”

Indien u nog nooit eerder onze club bezocht, dan is de donderdag  de ideale avond om es kennis te maken met de sfeer, de uitbaters en andere koppels, zonder uit de kleren te gaan, tenzij u dat wenst… (na 22u enkel nog lingerie toegestaan.)

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent • +32 (0)485 300 494 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement