Concept

Concept Parenclub Shivaz

Arty Swingersclub voor ‘ervaren of beginnende’
swingers
en partnerruil

Sauna Shivaz is een heel aparte erotische club die binnen een ontspannen en zinprikkelend kader de mogelijkheid biedt aan personen vanaf 21 jaar om in een ongedwongen en stijlvol-artistiek kader onder koppels af te spreken. Aktieve koppels kunnen er aan partnerruil doen of enkel van elkaar genieten. U bepaalt zelf de grenzen en wij waken over uw comfort en veiligheid. Singles zijn sommige avonden toegelaten ‘in heel beperkte mate’ en dienen respectvol met de koppels om te gaan, dit om het welbehagen en het veiligheidsgevoel van de koppels te garanderen.

Parenclub Shivaz opende juni 2011 in Belgie zijn deuren en heeft ondertussen de reputatie van een echt actieve erotische sauna maar tegelijk klassevolle & vrouwvriendelijke swingers club, waar elk weekend wel iets spannends en erotisch te beleven valt. Ideaal voor uw volgende intieme date.

Dresscode; Vanaf 22u kan in onze erotische Sauna, enkel nog terecht in lingerie, met handdoek of volledig naakt.

 

 

Nieuwsgierig, maar drempelvrees? Indien u nog nooit een swingersclub bezocht, dan is donderdag de ideale avond om de sfeer te ontdekken, en kennis te maken met de uitbaters en andere koppels!

Donderdag = new couples discovery night!

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent • +32 (0)485 300 494 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement