Concept

Concept Ero Sauna Shivaz

Shivaz Gent is focused op koppels

Shivaz is een heel aparte sauna die binnen een ontspannen en zinprikkelend artistiek kader de mogelijkheid biedt aan koppels (vanaf 21 jaar) om in een sterk erotische & veilige omgeving van mekaar te genieten.

Aktieve koppels komen er graag van elkaar genieten terwijl anderen toekijken. U bepaalt zelf de grenzen en wij waken over uw comfort en veiligheid.

  • De COVIDSAFE QR-code OF een geldige PCR-test dient te worden voorgelegd bij het binnenkomen.
  • In overeenstemming met de ‘Covid19‘ veiligheidsvoorschriften zullen wij bij het aantal bezoekers moeten beperken – reserveren via mail of SMS 0495/44-23-97 is sterk aangewezen.
  • De club wordt nu extra geventileerd via het hoge plafond. De Finse sauna en andere inrichting wordt grondig ontsmet. 
  • Indien U ziek bent of koorts heeft zal U de toegang worden geweigerd. Wij rekenen verder op uw verantwoordelijk gedrag in deze moeilijke tijd.

Erotic Sauna Shivaz opende juni 2011 in Belgie zijn deuren en heeft ondertussen een stevige reputatie in binnen en buitenland, waarbij het welbehagen van ‘koppels’ centraal staat en men niet wordt gestoord door soms te opdringeringe singels.

Indien u nog nooit eerder onze club bezocht, dan is de donderdag  de ideale avond om es kennis te maken met de sfeer, de uitbaters en andere koppels, zonder uit de kleren te gaan, tenzij u dat wenst… (na 22u enkel nog lingerie toegestaan.)

  • De club is strikt couples only!

Shivaz Erotic Sauna
Elyzeese Velden 3, 9000 Gent • +32 (0)485 300 494 (do. vr. za. zo. ma.)
Privacy Statement